Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

 


 

Copyright

- drepturi de autor -

    Toate drepturile asupra informațiilor publicate pe site-ul Speedcams România sunt rezervate și deținute de autorul lor, Apostolescu Doru, ca reprezentant al Speedcams România.

    Drepturile de autor pentru conținutul, imaginile, logo-ul Speedcams România și design-ul acestui site aparțin autorului, cu excepția acelor materiale unde este menționat expres cine posedă drepturile de autor.

    Aceste informații sunt protejate de legea dreptului de autor valabilă pe teritoriul României (L8/1996) cu toate modificările existente în vigoare în prezent, precum și de normele internaționale în vigoare privind dreptul de autor.

    Conform cu L8/1996, conținutul site-ului Speedcams România este asimilat categoriilor de tip "colecții sau compilații de materiale sau date, inclusiv baze de date".

    Prin prezenta, Speedcams România vă autorizează să vizualizați și să imprimați documentele publicate de Speedcams România pe World Wide Web pentru uz necomercial și strict personal. Luând în considerare această autorizare, sunteți de acord ca orice copie vizualizată sau imprimată pentru uz strict personal a acestor documente să păstreze toate specificațiile legate de drepturile de autor și de proprietatea mărcilor înregistrate menționate aici.

    În afara condițiilor menționate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conținutului acestui site sub formă electronică sau fizică (tipărită/presă/mass-media/radio/televiziune/etc). Se interzice orice schimbare a conținutului acestui site. Dacă doriți să folosiți documentele de pe acest site în alte condiții decât cele menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați urmând procedura de licențiere.

    Documentele individuale publicate de Speedcams România pe World Wide Web pot să conțină alte specificații legate de drepturi de autor și considerații legale specifice acelui document individual. Dacă doriți să folosiți orice conținut de pe acest sit care nu este proprietatea Speedcams România adresați-vă celor ce dețin drepturile de autor pentru documentele respective.

    Aceste pagini vă sunt oferite "ca atare", doar pentru a vă informa fără garanție de orice fel, exprimată sau subînțelesă, incluzând, dar nefiind limitat la garanțiile comerciale implicate. Vă veți asuma riscurile cu privire la convenabilitatea și acuratețea informațiilor din aceste pagini. Aceste pagini pot conține greșeli tehnice sau erori de traducere. Speedcams România nu își asumă responsabilitatea sau riscul pentru astfel de erori sau omiteri în cadrul acestui sit sau în alte documente la care există referiri sau link-uri. Acesta este un site on-line care poate fi vizualizat pe plan internațional. Nume, logo-uri, design-uri, titluri, cuvinte sau expresii din cadrul acestei publicații aparțin Speedcams România sau altor instituții care pot fi înregistrate în anumite jurisdicții.

 

 Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network