Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

  SpeedCams - Informații - Altele 

Anunț privind unificarea bazei de date de camere cu PDI România

 

     Începând cu data de 04-06-2008, colaborarea inițiată de PDI România  în Martie 2008 între SpeedCams România (speedcams.tehnoplus.net) și PDI România (www.pdiromania.ro) s-a fructificat în partajarea bazei de date a SpeedCams România cu PDI România, deci camerele de la PDI România vor avea aceleași coordonate cu cele de la SpeedCams România.

    Doar camerele din România, Bulgaria și Turcia sunt în mod curent (aprilie, 2009) extrase de PDI România din baza de date comună.

    Diferențe vor exista în modul în care aceleași camere vor fi împărțite în diverse moduri, adică la modul de publicare a fișierelor cu camere.

    Deocamdată veți putea observa diferențe între fișierele cu camere publicate de ambele site-uri, pe un site veți găsi camere care nu sunt prezente în fișierele cu camere de pe celălalt site.

    Cu timpul diferențele se vor nivela și vom ajunge la un numitor comun și în privința publicării. Astfel nu va mai conta de unde vă descărcați camerele, ele vor fi și în aceiași formă, nu doar cu același conținut (s-a urmărit în special ca o cameră să aibă aceleași coordonate pe ambele site-uri).

    Scopul colaborării/unificării este de a nu împărți utilizatorii între cele 2 site-uri și de a beneficia reciproc de informațiile pe care fiecare le deține, astfel actualizările bazei de date vor fi mai rapide, datele vor fi mai precise și utilizatorii noștrii vor fi mai mulțumiți.

    Vă mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem aici.

 Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network