Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

  SpeedCams - Informații - Camere/Radare amplasamente

 

Camerele fixe montate în România

- cum le recunoaștem -

 

    A. Camerele fixe care pot emite automat amenzi pentru depășirea vitezei

A1.

A1. Cameră fixă tip GATSOmeter, model GTC-D, cu senzor de viteză sub forma unor bucle inductive îngropate sub asfalt. Este compusă din 2 unități montate pe 2 stâlpi, camera foto, blitz-ul de zi (opțional/IR) și electronica de control în cutia mare (în fundal), respectiv blitz-ul pentru iluminarea numărului noaptea în cutia mai mică (în prim-plan).

 

A2.

A2. Cameră fixă tip GATSOmeter, model DRCS, cu senzor de viteză cu microunde în banda K. Este compusă din 2 unități montate pe 2 stâlpi, camera foto , blitz-ul de zi (opțional/IR) și electronica de control în cutia mare (în fundal), respectiv blitz-ul pentru iluminarea numărului noaptea în cutia mai mică (în prim-plan).

A3.

A3. Cameră fixă tip CODEC, model C01, cu senzor de viteză cu microunde în banda K. Este compusă dintr-o singură unitate, montată pe un singur stâlp, unitatea include atât camera foto, cât și senzorul cu microunde și iluminatorul infraroșu. Mai multe detalii despre acest tip de cameră puteți citi aici.

A4a.

A4b.

A4. Cameră fixă tip VITRONIC, model PoliScan speed fixed, cu senzor de viteză cu LASER în infraroșu (LIDAR). Este compusă dintr-un singur stâlp cilindric din aluminiu, cu 2 sau 3 ferestre, ferestrele fiind pentru camerele foto, iluminatorul IR și pentru senzorul de viteză LASER.

 

 B. Camerele fixe care sunt folosite doar la supravegherea traficului

 

Copyright fotografii: PDI România, Forum Softpedia, Speedcams România & utilizatori
Ultima actualizare: 07.04.2009Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network