Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

  SpeedCams - Informații - Întrebări puse frecvent

Cum pot elimina alertele pentru camerele de supraveghere a traficului?

 

Întrebare:

Mă cam enervează alertele pentru camerele de supraveghere a traficului (CVST) și faptul că au o limită de viteză deși ele nu au "radar", nu măsoară viteza și nu emit amenzi. Cum pot scoate alertele pentru ele?

Răspuns:

Dacă aveți iGO sau MyGuide e foarte simplu. Copiați pe GPS fișierele cu camere din directorul Separate din arhiva ZIP, mai puțin fișierul "SpeedCams_RO_iGO_CVST.txt", care conține toate camerele de supraveghere a traficului (dacă doriți să primiți alerte doar dacă depășiți viteza legală cu mai mult de 10Km/h atunci puteți copia camerele din directorul Separate\+10Kmh). Astfel veți avea doar camerele care vă interesează. La fel procedați și cu alte tipuri de camere, dacă doriți.

Dacă aveți MioMap v3.x lucrurile sunt un pic mai complicate. Pentru a elimina CVST-urile trebuie să regenerați fișierul MTC, pentru că cel original din arhiva ZIP conține toate tipurile de camere. Pentru asta cel mai simplu este să folosiți programul "SpeedCams-Romania Tools" care știe să unească mai multe fișiere TXT și să le convertească la MTC. Citiți instrucțiunile de utilizare ale programului și copiați în directoarele corespunzătoare doar fișierele cu camerele (în format TXT) pe care le doriți (la fel ca și la iGO). Executați programul și veți genera fișierul MTC care va conține doar camerele dorite.

 

Ultima actualizare: 07.04.2009Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network