Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

  SpeedCams - Informații - Întrebări puse frecvent

M-am abonat dar nu primesc actualizările prin e-mail!

 

Întrebare:

Am trimis un e-mail către adresa de abonare dar nu am primit nici un mesaj de confirmare a abonării!

SAU

Am trimis un e-mail către adresa de abonare, am primit mesajul de confirmare dar nu am primit sau nu mai primesc de la un timp mesaje de actualizări prin e-mail!

Răspuns:

Dacă nu ați primit mesajul de confirmare al abonării următoarele motive sunt posibile:

 1. Adresa de abonare nu e corectă - verificați din nou și retrimiteți.
 2. Folosiți o adresă de returnare (Reply To) diferită de cea de trimitere - verificați primirea confirmarii în căsuța poștală specificată la adresa de returnare sau eliminați adresa de returnare și retrimiteți mesajul de abonare.
 3. Server-ul de e-mail al dvs. sau al nostru are probleme de funcționare sau legătura la Internet nu mai funcționează temporar - așteptați câteva ore și reîncercați.

Dacă ați primit mesajul de confirmare al abonării dar nu ați primit mesajele cu actualizările sau de la un timp nu le mai primiți atunci următoarele motive sunt posibile:

 1. Adresa de e-mail cu care v-ați abonat nu mai funcționează corect, server-ul/serviciul dvs. de e-mail are probleme de funcționare - verificați funcționarea corectă prin trimiterea unui mesaj de test de la altă adresă.
 2. Căsuța dvs. de e-mail este plină - ștergeți mesajele inutile.
 3. Server-ul/serviciul dvs. de e-mail blochează mesajele noastre cu actualizări, la nivel de conținut (e calificat ca spam), domeniu sau IP - trimiteți un mesaj cu problema dvs. către adresa noastră de contact. De obicei server-ul/serviciul dvs. de e-mail folosește servicii de liste negre (RBL, etc.) care în mod eronat califică adresele server-ului nostru de e-mail ca fiind adrese de la care se trimit mesaje nesolicitate (spam) sau troieni, viermi, etc. În mod curent am observat acest "trend" la abonații care folosesc următoarele domenii sau servicii de e-mail:
  1. yahoo.com
  2. easynet.ro
  3. rdslink.ro
  4. zappmobile.ro
  5. realitateatv.ro
  6. etc.

  În acest caz va fi necesară abonarea dvs. cu o altă adresă de e-mail (preferabil de la Gmail, MSN, Hotmail, etc.).

   

 4. Programul dvs. de e-mail califică mesajele cu actualizări ca fiind "spam" - puneți adresa de pe care sosesc mesajele cu actualizări în lista de adrese permise.
 5. Adresa dvs. de e-mail cu care v-ați abonat a fost ștearsă din lista de distribuție. Mai multe detalii despre aceasta găsiți aici.

        Vă recomandăm să nu vă abonați cu o adresă de Yahoo Mail, începând cu anul 2006 Yahoo a pus în practică o politică foarte controversată de tratare a mesajelor e-mail pe care clienții săi le primesc de la diverse servere de mail, Yahoo fie întârzie sosirea mesajului fie nu-l mai livrează deloc destinatarului. Această politică a fost gândită pentru proteja clienții Yahoo Mail de mesaje nesolicitate (spam) dar din păcate afectează în foarte mare măsură și mesajele legitime.

        Orice tentativă de a elimina această problemă pentru serviciul nostru de actualizări prin e-mail nu a dus la nici o rezolvare, mesajele noastre sunt în continuare blocate în mod complet aleator de către Yahoo. Unii dintre abonații noștrii le primesc, alții nu, azi le primesc, mâine nu.

        Ca atare, Yahoo Mail e un serviciu gratuit de e-mail care nu mai prezintă încredere și noi nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru mesajele livrate abonațiilor noștrii care folosesc Yahoo Mail.

Ultima actualizare: 07.04.2009Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network