Ai găsit o cameră nouă? Sau nu mai este acolo? Scrie-ne!

Detaliile camerelor aflate în baza de date SpeedCams România

Radarele fixe sunt furnizate în parteneriat cu PDI România, mai multe detalii puteți citi aici


Evolio utilizează fișierele cu camere oferite de noi

 


Licențiere

   

    Costul de licențiere pentru republicarea informațiilor despre camere (speedcams), respectiv a fișierelor cu camere (speedcams) pentru dispozitive GPS disponibile pe site-ul Speedcams România este GRATUIT, cu condiția respectării condițiilor ce urmează. 

    În completarea și conform cu termenii menționați despre dreptul de autor (copyright), procedurile de republicare a informațiilor despre camere (speedcams), respectiv a fișierelor cu camere (speedcams) pentru dispozitive GPS disponibile pe acest site în mediul tipărit, offline sau online sunt după cum urmează.

    Procedura și condițiile de licențiere pentru republicarea informațiilor despre camere:

    Procedura de licențiere:

 1. Cereți acordul scris al Speedcams România la adresa de contact, prin e-mail.
 2. În mesaj precizați:
  1. CINE sunteți
  2. CE anume doriți să republicați
  3. UNDE va fi republicat
  4. CÂND vor fi publicate
 3. Precizați dacă republicați informațiile despre camere în mod regulat, continuu, la intervale de timp sau doar o dată.
 4. Dacă aveți nevoie de date suplimentare despre camere, care nu sunt disponibile pe website, specificați acest lucru în cererea de acord.
 5. Dacă veți primi acordul, vom stabili modalitatea și toate detaliile prin care veți intra în posesia informațiilor despre camere.

    Condițiile de licențiere:

 1. Când publicați datele despre camere precizați în mod obligatoriu sursa lor: Speedcams România, indicând și URL-ul acestui site: speedcams.tehnoplus.net, indicând astfel unde se pot găsi informațiile actualizate la zi. De asemenea, alături de Speedcams România trebuie să adăugați "în parteneriat cu PDI România - www.pdiromania.ro".

  Exemplu:

  "Aceste informații despre camere sunt furnizate de Speedcams România - http://speedcams.tehnoplus.net - în parteneriat cu PDI România - www.pdiromania.ro"
   
 2. Nu prezentați informațiile într-un mod care să indice cititorului/vizitatorului că dvs. ați creat aceste informații despre camere.
 3. Fiți clar asupra faptului că dvs. republicați aceste informații.
 4. Nu modificați/adăugați/ștergeți datele camerelor, fie publicați camerele exact așa cum sunt, fie nu le mai publicați deloc. Ținem foarte mult la exactitatea și corectitudinea acestor informații.
 5. Precizați data actualizării acestor informații. E foarte important acest lucru! Datele camerelor sunt relativ dinamice și se pot modifica destul de des, e important să se știe momentul din timp când era valabilă această listă și că lista poate suferi modificări oricând. Tot timpul se instalează camere noi sau sunt modificări la camerele deja existente, mutări, demontări, etc.
 6. Nu aveți voie să cereți bani pentru vizualizarea/citirea acestor informații despre camere prin orice mediu, electronic (online/offline), tipărit, etc.
 7. Se permite republicarea informațiilor despre camere când sunt incluse în conținutul editorial obișnuit al unei publicații tipărite care este distribuită în mod normal contra cost (ex. revistă, ziar, etc.).
  1. Se interzice publicarea separată a informațiilor despre camere de conținutul principal al respectivei publicații tipărite pentru care ați primit acordul de licențiere, în scopul de a face profit din publicarea individuală a acestor informații despre camere.
  2. Informațiile despre camere se vor republica și distribui doar împreună cu publicația principală, pentru care ați primit acordul.
  3. Nu se permite cumpărarea de către cititorii/abonații dvs. a acestor informații despre camere în mod separat de publicația tipărită.
  4. Dacă informațiile despre camere sunt tipărite separat de publicația principală pentru care ați primit acordul de republicare, pe respectiva anexă (broșură, etc.) se va preciza obligatoriu și foarte vizibil că SE DISTRIBUIE GRATUIT.
 8. Nu restricționați accesul la informațiile despre camere contra unei taxe, abonament sau altă formă de plată directă sau indirectă, mai ales în mediul electronic (online/offline).

 

    Procedura și condițiile de licențiere pentru republicarea fișierelor cu camere (speedcams) pentru dispozitive GPS:

   Procedura de licențiere:

 1. Cereți acordul scris al Speedcams România la adresa de contact, prin e-mail.
 2. În mesaj precizați:
  1. CINE sunteți
  2. CE anume doriți să republicați
  3. UNDE va fi republicat
  4. CÂND vor fi publicate
 3. Precizați dacă republicați fișierele cu camere în mod regulat, continuu, la intervale de timp sau doar o dată.
 4. Dacă veți primi acordul, vom stabili modalitatea și toate detaliile prin care veți intra în posesia fișierelor cu camere.

   Condițiile de licențiere:

 1. Când publicați fișierele cu camere precizați în mod obligatoriu sursa lor: Speedcams România, indicând și URL-ul acestui site: speedcams.tehnoplus.net, indicând astfel de unde se pot descărca fișierele actualizate la zi. De asemenea, alături de Speedcams România trebuie să adăugați "în parteneriat cu PDI România - www.pdiromania.ro".

  Exemplu:

  "Aceste fișiere cu camere sunt furnizate de Speedcams România - http://speedcams.tehnoplus.net - în parteneriat cu PDI România - www.pdiromania.ro"
   
 2. Nu prezentați informațiile sau fișierele cu camere într-un mod care să indice utilizatorului/vizitatorului că dvs. ați creat aceste informații sau fișiere despre camere.
 3. Fiți clar asupra faptului că dvs. republicați aceste fișiere cu camere.
 4. Nu modificați/adăugați/ștergeți datele camerelor, fie publicați camerele exact așa cum sunt, fie nu le mai publicați deloc. Ținem foarte mult la exactitatea și corectitudinea datelor despre camere.
 5. Precizați data actualizării fișierelor cu camere. E foarte important acest lucru! Datele camerelor sunt relativ dinamice și se pot modifica destul de des, e important să se știe momentul din timp când erau valabile aceaste fișiere și că fișierele pot suferi modificări oricând. Tot timpul se instalează camere noi sau sunt modificări la camerele deja existente, mutări, demontări, etc.
 6. Nu aveți voie să cereți bani pentru republicare/distribuirea sau utilizarea fișierelor cu camere, indiferent de mediul de distribuție folosit, electronic (online/offline), tipărit, etc.
 7. Se permite republicarea fișierelor cu camere când sunt incluse în conținutul editorial (CD/DVD/etc.) atașat în mod obișnuit unei publicații tipărite care este distribuită în mod normal contra cost (ex. revistă, ziar, etc.).
  1. Se interzice publicarea separată a fișierelor cu camere de conținutul principal al respectivei publicații tipărite pentru care ați primit acordul de licențiere, în scopul de a face profit din publicarea individuală a fișierelor cu camere.
  2. Fișierele cu camere se vor republica și distribui doar împreună cu publicația principală, pentru care ați primit acordul.
  3. Nu se permite cumpărarea de către cititorii/abonații dvs. a acestor fișiere cu camere în mod separat de publicația tipărită.
  4. Dacă fișierele camere sunt tipărite/distribuite separat de publicația principală pentru care ați primit acordul de republicare, pe respectivul mediu (CD/DVD/etc.) se va preciza obligatoriu și foarte vizibil că SE DISTRIBUIE GRATUIT.
 8. Nu restricționați accesul la fișierele cu camere contra unei taxe, abonament sau altă formă de plată directă sau indirectă, mai ales în mediul electronic (online/offline).

    Lista persoanelor fizice sau juridice cu care s-au stabilit acorduri de licențiere poate fi găsită la această adresă.

 Copyright 2007-2009 Speedcams România | Licențiere | Declarație de confidențialitate

Site găzduit prin amabilitatea TEHNOPLUS Network